Key-a potrivita pentru reinstalare-The magical Jelly Bean KeyFinder

/ Software / 1985 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

O mare problema atunci cand doriti sa reinstalati sistemul de operare pe orice fel de dispozitiv, este faptul ca ajungeti sa cautati intr-o multime de  product key, pentru reinstalarea programelor necesare.

jellyChiar daca sunteti cea mai ordonata persoana din lume (nu e cazul meu si se pare ca nici al prietenilor mei), si imediat ce aveti produsul instalat il  etichetati, si aveti grija sa  fie asezat la  locul dinainte stabilit, impreuna cu toate hartiile si hartiutele de care sigur veti avea nevoie vreodata (yeah, right!), ei bine, mana nemiloasa a sortii (sau pamatuful de praf al sotiei mult prea ignorante),va poate incurca toate planurile si da  peste cap toate hartiutele, astfel incat sa va aflati in situatia, cel putin neplacuta de a gestiona intregul vraf de notite fiecare absolut importanta.

 Daca sunteti exasperat, e timpul sa apelati la The Magical Jelly Bean KeyFinder, produsul capabil sa recupereze gratuit product key-ul la peste 300 de programe desktop, inclusiv pentru Windows,  existand si o versiune care nu este gratuita si care poate sa va ofere posibilitatea de a recupera pana la 6500 de product key pentru diferite programe.

Tot KeyFinder pune la dispozitia vizitatorilor, o gama variata de programe, si de tool-uri , care pot sa recupereze o serie de parole, cum este , de exemplu parola de la Wi-Fi, cu conditia sa fie stocata in sistem.

Puteti instala aplicatia, direct de pe site-ul lor, dand click pe butonul de mai jos:

download The Magical Jelly Bean KeyFinder de pe site-ul oficial
descarca The Magical Jelly Bean KeyFinder de pe site-ul oficial

 

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.