A fost lansat serviciul de apeluri video pentru WhatsApp

/ Download, Internet, Software, Stirile Editiei / 2631 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

untitledWhatsApp este una din cele mai populare platforme de mesagerie de pe piata actuala care astazi a adus un plus enorm pentru utilizatorii sai.

Disponibil pentru orice sistem de operare

Aceasta aplicatie are aproximativ 1 milion de utilizatori activi in toata lumea la momentul de fata, care din acest moment se pot bucura de functia care permite realizarea apelurilor video.  Desi initial au existat zvonuri cum ca noua functionalitate va putea fi folosita in versiunea beta doar de posesorii unui device cu sistem de operare Windows Phone sau Android, se pare ca dezvoltatorii au ales sa largeasca aria de disponibilitate, iar acest serviciu poate fi folosit de oricare utilizator al aplicatiei, indiferent de platforma de pe care este accesata.

Utilizarea acestei functii nu este deloc complicata, ea fiind similara cu cea a serviciilor FaceTime, Skype, Facebook Messenger sau Google Duo. In momentul in care ati realizat update-ul la noua versiune, tot ce va ramane de facut este sa deschideti o fereastra de chat cu persoana pe care vreti sa o contactati si sa apasati pe butonul de video-call.

In ceea ce priveste calitatea si performantele, aceasta functie depinde exclusiv de specificatiile dispozitivului dumneavoastra si calitatea conexiunii. In mod normal, daca apelul video se realizeaza printr-o conexiune Wi-Fi decenta nu vor exista probleme precum alterarea calitatii imaginii sau a sunetului.

WhatsApp este un serviciu popular inclusiv la noi in tara si aceasta functie i-ar putea mari considerabil numarul de utilizatori la nivel mondial. Pentru a realiza update-ul la noua versiune tot ce aveti de facut este sa intrati pe magazinul de aplicatii dedicat sistemului dumneavoastra de operare si sa realizati actualizarea (in cazul in care WhatsApp nu se regaseste pe lista aplicatiilor cu auto-update in telefonul dumneavostra).  Daca dupa update inca nu beneficiati de noua functie, asteptati cateva zile intrucat actualizarea va fi disponibila gradual.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.