RetroPie, jocuri retro pentru Raspberry Pi

/ Download, Gadgeturi, Software / 3129 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

O idee deosebit de interesanta, aceea de a aduce jocurile de pe vechile console,  de la Sega Mega Drive, Atari, sau Sony Play Station, jocuri care au colorat adolescenta, practic, a fiecaruia dintre noi, pe noul Raspberry Pi, se dovedeste a fi cel mai de succes proiect dintre toate aplicatiile care incearca sa aduca pe micutul Raspberry Pi  caracteristicile unui computer  complet.

marioAcest proiect de readucere in atentie a celor mai populare jocuri clasice de consola, din perioada anilor `70-`90 prin intermediul proiectului RetroPie, transforma micutul Raspberry Pi intr-un gaming engine capabil sa propulseze si alte  proiecte interesante, precum CupCade.

Versiunea cea noua ( 3.0), se poate descarca aici  impreuna cu o serie intreaga de  tool-uri de configurare accesibile de pe Emulation, inclusiv setarea WiFi, un editor de configurare, un file manager, setari audio s.a.m.d. Ca si default game, bineinteles, veti primi atat de celebrul Super Mario War.

Va dorim distractie placuta.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.