Brasov beneficiaza de serviciul UBER

/ Stirile Editiei / 2186 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Chiar daca cei de la UBER au intampinat cateva probleme legale la momentul lansarii aplicatiei in Cluj-Napoca vara aceasta, se pare ca la cateva luni de acel eveniment au ales sa isi extinda serviciile si in Brasov. Acesta este al treilea oras din Romania care beneficiaza de serviciul de ridesharing, iar alegerea a fost bazata pe numarul mare de accesari din partea utilizatorilor din acea zona. Potrivit UBER, aplicatia a fost accesata pana la momentul lansarii de aproximativ 3500 de utilizatori unici din Brasov in ultimele 6 luni, lucru care i-a facut determinat sa introduca facilitatea si in acea zona.

Noii utilizatori UBER vor primi prima cursa gratuita, in limita a 30 de lei, daca isi creeaza un cont personal in aplicatie si introduc codul promotional „Brasov”. Codul promotional este disponibil pana la data de 15 februarie 2017, insa utilizatorii vor primi pe parcursul anului diferite oferte si cupoane de reducere pentru promovarea companiilor sustinute de care clientii pot beneficia.

Tariful nu este diferit fata de cel cu care suntem obisnuiti. Cursa minima este in valoare de 7 lei, tariful pe kilometru este de 1.5 lei, iar anularea unei comenzi active taxeaza utilizatorul cu suma de 6 lei.

Acest serviciu va furniza prin intermediul aplicatiei un pret estimativ la finalizarea comenzii, atata timp cat sunt stabilite punctul de plecare si cel de sosire. Acest pret poate varia in functie de numarul de opriri, conditiile de mediu si trafic.

Cu aceasta ocazie, compania a anuntat ca se pregateste sa introduca serviciul si in cel de-al 4-lea oras romanesc, Timisoara si incurajeaza soferii care vor sa faca parte din acest program sa completeze formularul online de pe site-ul oficial.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.