Instapaper 6.2- singura aplicatie reader care are optiunea de citire rapida

/ Stirile Editiei / 3774 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Instapaper, aplicatia reader de la betaworks lansata in data de 27 martie anul acesta, permite accesul utilizatorilor la Speed Reader, care fructifica aptitudinea creierului uman de a recunoaste instantaneu cuvinte intregi, grupuri de litere mari, in momentul in care sunt evidentiate grupat. Acest upgrade marcheaza unul cate unul cuvintele dintr-un text, evidentiindu-le pe rand, pentru a asigura conditiile de baza, necesare creierului de a procesa grupuri de litere instantaneu.

 

Aceasta facilitate permite citirea mai rapida si mai eficienta, intelegerea textului citit astfel este mai rapida, creierul ne mai fiind distras de alte detalii cum ar fi ceea ce se intampla in mediul inconjurator, aspectul paginii, s.a.m.d. acordand intreaga atentie imaginilor de pe ecran.

Aplicatia permite , de asemenea salvarea mult mai rapida a articolelor scrise de pe dispozitivele mobile , precum si Instant Sync, aplicatia care reprezinta metoda cea mai eficienta de a transmite articolele catre aplicatia reader Instapaper pe iOS.

 

Versiunea 6.0 a Instapaper este singura gratuita, versiunile anterioare avand un pret modic de circa 3-4 $ la achizitie si 1 $ pe luna, abonamentul de utilizare.

Versiunea 6.2 este gratuita daca este folosita de pana la 10 ori pe luna, dupa care pretul de cost al utilizarii aplicatiei este  premium.

Daca doriti sa vedeti cum functioneaza Speed Reading-ul, va recomandam imaginile de mai jos:


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.