Polaroid Snap- imprimanta digitala intant si cubul

/ Camere foto, Hardware, Tehnologie / 4150 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 1,00 din 5)
Încarc...

Firma Polaroid aduce pe piata de peste 75 de ani, aparate foto capabile sa  imprime  aproape instantaneu, pe suport hartie imaginile fotografiate.

Inca de la primul aparat, creat in 1943 de catre Edwin Land, preocuparea pentru crearea  de echipamente deosebite fata de oferta de pe piata  s-a concretizat in aparate robuste, de buna calitate, capabile sa prelucreze in timp scurt imaginile preluate, motiv pentru care au castigat rapid utilizand o nisa de piata complet noua- fotografii amatori.

 Ceea ce a adus nou la targul CES 2016, Polaroid-ul, este in primul rand o reafirmare a profesionalismului brandului, un pas inainte pentru tehnologia utilizata precum si o oferta de smartphone destul de interesanta, la un pret mai mult decat accesibil.

  • Imprimanta Polaroid ModelSmart 250S 3D

Aceasta reprezinta primul pas facut de Polaroid pe piata imprimantelor 3D, un dispozitiv destul de interesant, de dimensiuni reduse si la un pret accesibil, permite utilizarea sa chiar si in regim casnic.

  • Dronele Polaroid

Dronele Polaroid se pot achizitiona exclusiv in Europa, deja si sunt dotate cu o camera HD, unele modele avand posibilitate sa se conecteze WiFi pentru a transmite instant imaginile catre un telefon mobil sau o tableta.

  • Televizoarele Polaroid

Reprezinta o optiune la un pret de cost foarte accesibil pentru redarea imaginilor Ultra-HD.

  • Polaroid cube

cubeO camera de luat vederi de 35 mm, permite filmarea la un unghi de 124°, dispune de o baterie incorporata care va permite filamea continua timo de 90 de minute, si care dispune de o serie intreaga de sisteme de prindere, adaptate pentru bordul automobilului, casca de protectie, ghidonul bicicletei s.a. asigurand imagini de inalta calitate in conditii meteo cel putin dificile.

  • Polaroid Snap

snapCamera de fotografiat cu imprimare instant a imaginilor preluate, este dotata cu un touchscreen LCD de 3,5″ cu ajutorul careia se poate naviga in menu-ul camerei , se pot seta imaginile ce vor fi imprimate.

Camera are CMOS de 13 Mp si inregistreaza  1080 p full HD. Cea mai interesanta optiune pe care o are aceasta camera de fotografiat o reprezinta posibilitatea de a fi conectata cu un smartphone sau tableta, respectiv prin aplicatia de printare Polaroid Print App, se pot printa si imaginile stocate pe acestea.

Camera permite fotografierea in culori, alb-negru sau sepia are slor de card Micro SD, un timer incorporat si furnizeaza printuri de 2×3″ full color.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.