In sfarsit MsOffice pe tableta

/ Stirile Editiei / 1613 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

In sfarsit exista posibiliatea de a accesa Office pe orice dispozitiv, inclusiv pe tableta. Lansat acum cateva zile, Office pentru iPad, este o aplicatie mai robusta, decat varianta pentru telefon mobil sau iPhone. La pachet cu unelte deloc de ignorat si optimizata elegant pentru touch screen, se adreseaza utilizatorilor de Office care isi doresc sa acceseze aceasta aplicatie si de pe iPad.

ID-10073167 (1)

In loc sa aiba Word, Power Point si Excel accesibile intr-o singura aplicatie, asa cum este pentru iPhone, Microsoft a decis sa lanseze aplicatii separate pentru  a avea posibilitatea de a include mult  mai multe caracteristici in fiecare. Cu ecranul mai mare al iPAd-ului, este mai mult spatiu de  lucru, si Microsoft profita de acest avantaj pentru a dota aplicatiile cu unelte mai bune, mai multe template-uri si controale adaptate pentru touch-screen, mai intuitive, mai familiare.

Inainte de a va grabi sa instalati aplicatia, totusi, ar fi important sa aflati faptul ca aveti posibilitati limitate cu versiunea free. Toate trei aplicatiile iti permit conectarea pe OneDrive pentru a va cauta fisierele si a citi documente Word, PowerPoint si Excel , gratis. Insa pentru a avea aplicatiile Office complete care sa iti permita crearea si editarea de documente, este necesara o inscriere cu Office 365, serviciul Microsoft care iti permite sa lucrezi pe documentele tale de oriunde ai incerca sa le accesezi.

Images courtesy of FreeDigitalPhotos.net


Alte articole din aceeasi sectiune