Microsoft Surface Hub, tehnologie de ultima ora

/ Gadgeturi, Hardware, Tehnologie / 2844 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Creata pentru a raspunde nevoilor specifice ale intalnirilor de lucru, in cadru restrans sau chiar larg, Microsoft Surface Hub, permite desfășurarea în cele mai bune conditii a ședințelor de lucru,  a celor de brainstorming, s.a.m.d.

hubCu ajutorul acestui dispozitiv ingenios, nivelul calitativ al instruirilor, al intalnirilor pentru manageriera unor proiecte, precum și pentru susținerea cursurilor și lectoratelor în cadru restrâns,  este deosebit de ridicat.

Prin intermediul sistemului creat, este accesibila logarea la Skype for Business, de exemplu, realizand invitatiile la participare la dezbatere, printr-un singur click.

Fie ca discutam despre intruniri indelung planificate sau ad-hoc, veti putea gestiona usor intrunirile, memorand, in acelasi timp, continutul lor pentru a fi retransmis ulterior grupului, fără manevre  complexe de salvare/stocare a textului.

Utilizand OneNote Whiteboard, obțineți un  instrument modern si eficient, care va permite sa impartasiti idei și opinii grupului dumneavoastra de lucru, sa organizați dezbateri, avand la indemana posibilitatea de a aduce in discutie exemple si imagini, fragmente de text,  direct pe ecran, pe care se poate desena sau scrie, eficientizand procesul, permitand totodata integrarea în discutie si a participantilor care nu sunt fizic în sala, dar care pot urmari intreaga expunere prin conexiunea la internet, in timp real.

Pe langa aplicatiile deja incluse, cum sunt Skype for Business, Microsoft Office și OneNote, Microsoft Surface Hub poate sa lucreze cu o gama variata de aplicatii, pe care eventual le puteti rula de pe dispozitivul dumneavoastra, direct pe Surface Hub.

Ca și aspect,  Microsoft Surface Hub , este realizat in doua variante de dimensiuni, și anume cu diagonala de 88 inch sau de 50 inch.

Pentru acest device,  atât de performant, practic avand caracteristicile unui calculator de ultima ora, termenul de livrare s-a amanat deja de cateva ori, ultima oara fiind stabilit pentru 1 ianuarie anul viitor.

Daca nici atunci nu vor pleca primele dispozitive catre clienti, probabil ca rabdarea acestora  nu va mai putea fi pusa la incercare în continuare.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.