Pachete utile designerilor

/ Grafica, Software, Web Design / 2321 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva pachete utile web-designerilor, pachete care sa va ajute in realizarea mai usoara a elementelor grafice pentru site-uri.

IconStoreicons

Site-ul ofera pachete gratuite de icon-uri care mai de care mai utile, acoperind o gama variata de idei, de domenii, dintre care, exemplificam  pachetul de vara.

Daca doriti sa vedeti ce anume va ofera  site-ul, este suficient sa accesati pagina lor, aici.

Coverr

Ofera stock-uri video ce pot fi plasate pe pagina home, gratuit, oferindu-va totodata si codul necesar implementarii lor.

In fiecare zi de luni, apar 7 noi filmulete pe care le puteti folosi , fara sa fie nevoie sa a;ergati dupa licenta. Va uram succes!

Pentru a beneficia de ele, trebuie sa accesati pagina aceasta.

SVG PORN

Desi suna cam ciudat, SVG PORN este de fapt o colectie de logouri vectorizate gratuite,  foarte utile atat direct cat si ca sursa de inspiratie, atat dezvoltatorilor tineri, cat si celor cu experienta in domeniu, pentru care excelenta este sprijinita de studiu, nu doar de incercari mai mult sau mai putin reusite.

Pachetul se poate accesa  daca intrati pe link-ul acesta.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.