Activitati ciudate pe contul tau de Facebook? Uite rezolvarea!

/ Tutoriale, Securitate IT / 3733 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Daca in ultima vreme ati observat ca pe contul dumneavoastra de Facebook apar postari sau comentarii care nu va apartin, sau pur si simplu vreti sa va asigurati ca sunteti singurul utilizator al acestuia puteti incerca aceasta metoda foarte simpla pentru a va ridica nivelul de securitate al contului.

In cazul in care nu mai aveti acces la cont, puteti schimba parola pentru ca situatia sa nu evolueze.

Din pagina principala a site-ului, intrati in Setari/Settings, mergeti apoi la sectiunea Securitate/Security si se va deschide o lista de optiuni de securitate ale contului dumneavoastra. Intrati la sectiunea Unde esti conectat/Where You’re Logged In. Acolo puteti vedea lista cu dispozitivele de pe care a fost accesat contul dumneavostra. Pentru a elimina orice urma de suspiciune faceti click pe butonul Incheie toate activitatile/End Activity pentru a deconecta toate dispozitivele de pe contul dumneavostra, dupa care schimbati parola.

Pentru a modifica parola intrati in lista de Setari/Settings, faceti click pe butonul General si se va deschide o lista cu datele contului dumneavostra. La sectiunea Parola/Password unde faceti click pe Modifica/Edit si completati formularul de actualizare.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.