Cum setez iPhone6 si 6 plus sa filmeze cu 60 de cadre pe secunda

/ Tutoriale / 3228 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Inainte de lansarea iPhone6 si 6 Plus, se considera o viteza rezonabila si satisfacatoare inregistrarea imaginilor cu 30 de cadre pe secunda (frame per second-fps).

Odata cu lansarea celor doua smartphone-uri si cu aparitia posibilitatii de a filma cu 60 fps, exista posibilitatea accederii catre filmari din ce in ce mai aproape de filmarile profesionale in filmarea cu ajutorul camerelor de pe telefon, prin surprinderea de detalii si fluidizarea deosebita a miscarilor.

6.1Asa cum a promis, firma producatoare a iPhone6 , exista posibilitatea setarii vitezei de frame a filmarilor, desi telefoanele sunt livrate din fabrica setate pentru 30 fps.

Pentru a opera modificarile, este suficient sa intrati in setarile telefonului, la Photos&Camera, sa derulati meniul  si sa bifati „Record video at 60 FPS” din menu.

6.2

 

Daca decideti totusi ca nu este cazul sa continuati inregistrarea cu 60 fps, pentru a reveni la setarile din fabrica este suficient sa parcurgeti acelasi traseu si sa debifati optiunea „Record Video at 60 FPS” dupa cum se vede in imaginea alaturata.

Aceasta functie se utilizeaza similar cu filmarea la 30 de cadre pe secunda, insa la redare, sigur veti observa diferente notabile de calitate.

Prin setarea aceasta se modifica si capacitatea de stocare a fisierelor video, evident.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.