Ce aduce nou Septembrie pentru web designeri

/ Grafica, Stirile Editiei, Web Design / 3235 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Ce noutati am gasit si dorim sa vi le prezentam si dumneavoastra?

design

In primul rand trebuie sa ne aducem aminte faptul ca orice web designer si, nu in ultimul rand, orice designer grafic, au cea mai mare bataie de cap sa aleaga paleta potrivita de culori. Indiferent ce ai alege, cineva, undeva inaintea ta a gasit aceeasi paleta, a utilizat aceeasi gama si , mai mult decat atat, combinatiile placute, atragatoare, inedite, se reduc simtitor pe zi ce trece.

Un sprijin destul de la indeamana in acest sens poate sa fie site-ul creat de Dixon si Moe, HTML Color Codes este util, si placut de folosit, constituindu-se intr-un ajutor de nadejde in clipe de grea cumpana.

rucksackO aplicatie deosebit de interesanta,  creata de cei  de la Simpla, Rucksack aduce dupa sine o gama intreaga de elemente ajutatoare ce pot usura utilizarea tranzitiilor CSS, a animatiilor,  usureaza crearea site-urilor responsive, fiind o aplicatie modulara va permite activarea/dezactivarea optiunilor in functie de necesitati, si care se pliaza pe orice sistem, inclusiv pe Stylus, direct, fara manevre deranjante sau costisitoare ca durata.

Cu alte cuvinte, Rucksack, despre care, daca doriti sa aflati mai multe este suficient sa mergeti pe pagina proprie, accesand link-ul de aici, va permite sa va distrati creind pagini web deosebite cu ajutorul aplicatiilor din pachet.

Fontify Style Guide are menirea sa usureze crearea de logo-uri, imagini, palete de culori, fonturi si multe altele, cu un singur click, dezvoltatorii punand la dispozitia clientilor lor toate aceste facilitati, gratuit. Deosebit de util pentru incepatori dar si pentru avansati, aveti in Fontify Style Guide un ajutor de nadejde pe termen lung, intr-o gama variata de proiecte. este suficient sa va creati un cont si sa va logati aici.

 

 

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.