Sony Xperia Honami- o enigma care nu va mai dura mult

/ Stirile Editiei / 1353 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

De ceva vreme, se zvoneste ca va aparea noul Smatphone Sony – Xperia Honami, al carui principal punct de referinta va fi camera foto. Dupa cateva fotografii dedicate exclusiv presei, datele despre Xperia s-au blocat, firma impiedicand in mod voit scurgerea de informatii pe aceasta tema. Sony nu a comunicat nici o data cu  privire la lansarea noului lor Smartphone, totusi, aceasta data  nu se va lasa mult timp asteptata, pentru ca, se pare ca se pun bazele lansarii lui oficiale.

Sony Xperia Z1 HonamiTelefonul inglobeaza tehnologiile ultimilor 5 ani, probabil va fi dotat cu procesor Qualcomm Snapdragon 800 la 2,3 GHz, va avea camera 20 megapixeli cu procesor de imagine BIONZ si senzor de 1/1,6 inch, cu blit xenon, deci ar trebui sa reinvie linia Cybershot.

Designul urmeaza linia Xperia Z, urmand tendinta generala de a ocupa intreaga fata a aparatului cu ecranul tactil si cu camera pe spatele aparatului.

Ca si competitori, va avea de depasit GalaxyS4Zoom de la Samsung si Nokia Lumia 1020, ambele lideri de necontestat in acest moment .


Alte articole din aceeasi sectiune