Super Mario Run se bucura de un succes rasunator pe iOS

/ Internet, Jocuri, Stirile Editiei / 2630 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

marioSuper Mario Run se bucura de un succes incredibil printre posesorii de dispozitive cu sistem de operare iOS. La numai o saptamana de la lansare acesta a acumulat mai mult de 40 de milioane de descarcari, aducand incasari imense dezvoltatorilor.

Jocul dezvoltat de cei de la Nintendo se regaseste pe primul loc in topul celor mai descarcate aplicatii in mai bine de 140 de tari si in top 10 cele mai profitabile aplicatii de mobil in peste 100 de tari.

„Sunt nespus de bucuros ca am reusit sa distribuim un nou Mario unui volum atat de mare de persoane din intreaga lume.” (Sigheru Miyamoto, liderul departamentului de dezvoltare a aplicatiei).

Super Mario Run este o aplicatie care angreneaza abilitatile de coordonare a jucatorului, precum si reflexele acestuia, intrucat pe parcursul nivelelor el se poate confrunta cu diferite capcane ascunse care trebuie evitate intr-un fel sau altul.

Aceasta aplicatie costa 9.99$ si necesita doar o achizitie initiala pentru a debloca toate functionalitatile si modurile de joc, fara sa fiti nevoiti sa achitati o suma suplimentara pentru anumite facilitati. Dezvoltatorii au ales aceasta metoda de achizitie pentru a oferi siguranta parintilor ca nu vor exista tranzactii suplimentare realizate de copii in timpul jocului.

Jocul „Super Mario Run” poate fi descarcat gratuit de pe iTunes App Store pentru varianta de preview, iar varianta completa poate fi cumparata petru suma de 9.99 de dolari.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.