Cum aleg cel mai bun drum?

/ Stirile Editiei, Viral / 2273 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

V-ati saturat sa va plangeti de starea drumurilor? De conditiile de trafic? De neatentia pietonilor? De aglomeratia de la orele de varf?

In cele ce urmeaza, va recomandam aceste variante de drum, in care, cu siguranta participantii la trafic sunt cei mai gentili cu putinta, acordandu-va prioritate chiar si acolo unde nu aveti, respecta cu sfintenie regulile de circulatie, si daca din vina lor, sunteti stanjenit in trafic, sigur veti primi scuzele de rigoare, chiar si post-mortem.

 

Primul, „El camino dela muerte” in Bolivia, arhi-cunoscut drept cel mai spectaculos drum, reprezinta „the old fashion way”.

 

Celalalt, situat in Norvegia, The Atlantic Ocean Road, o panglica de asfalt de numai 8,3 km lungime, considerata a fi una dintre cele mai spectaculoase rute din lume, in orice anotimp.

 

Daca aceste rute vi se par mult prea periculoase, atunci poate ar fi mai bine sa incercati sa redeveniti pieton. Va putem sugera muntele Huashan in China!

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.