Priv, pentru iubitorii de BlackBerry

/ Telefoane mobile / 2333 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Incepand de vineri , Blackberry a lansat perioada de precomenzi pentru cel mai nou telefon mobil al lor, PRIV.

Telefonul ruleaza o versiune de Android (Lollipop 5.1.1. cel putin deocamdata) si se pare ca vor incepe distribuirea in data de 6 noiembrie, anul acesta.

Asa cum producatorii afirma, Priv este dotat cu sisteme suplimentare de securitate, capabile sa va avertizeze in momentul in care se incearca atingerea datelor dumneavoastra personale, sau in momentul in care, prin alegerile pe care le faceti, acestea pot sa  devina vulnerabile.

bbDesignul este elegant si destul de modern, avand in vedere faptul ca, totusi discutam despre un telefon care gliseaza, tehnica abandonata de celelalte firme care lanseaza astfel de telefoane pe piata, de ceva vreme.

Ecranul de 5,4 inch este dual-curved (tehnologie care nu este straina ultimelor modele de telefoane mobile), se pare destul de rezistent, ceea ce face din el un telefon dezirabil, dar pe de alta parte, anuntul producatorilor ne avertizeaza asupra faptului ca nu este compatibil (sa speram ca o perioada nu foarte lunga de timp) cu Verizon, Sprint, US Cellular, cu alte cuvinte este adaptat doar  retelelor care utilizeaza tehnologia GSM. Sigur ca, prin aceasta, un segment important de piata este exclus, insa dupa parerea producatorilor, securitatea datelor dumneavoastra personale este primordiala, mai ales in aceasta perioada in care, datele sunt mai vulnerabile ca oricand.

Bateria de 3410 mAh va permite o autonomie de peste 22 de ore (destul de putin, avand in vedere ce se gaseste pe piata in aceasta perioada).

Camera de 18 MP este performanta, dual-flash, certificata Schneider-Kreuznach reprezinta unul dintre putinele „puncte tari” ale telefonului.

Priv are un procesor Qualcomm 8992 pe 64-bit, cu posibilitate dual core si quad-core, avand la dispozitie pentru a utiliza, pana la  2 TB de memorie externa, suplimentar fata de cei 32 GB Flash de care dispune.

Telefonul nu are dotari  care sa te tenteze in mod  special, insa este un telefon robust, rezistent si fara doar si poate, reprezinta o investitie buna ca si telefon de firma, destinat utilizarii de catre angajati care desfasoara munca de teren.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.