Apple plănuiește să lanseze un nou Mac Mini și MacBook Air în octombrie

/ Hardware, Software, Tehnologie / 5334 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Compania Apple intentionează să lanseze o nouă versiune a Mac Mini și MacBook în luna octombrie a acestui an, potrivit Mark Gurman și Debby Wu de la Bloomberg. Apple lansează, în general, un nou model iphone în septembrie urmat de noi Mac-uri în luna octombrie.

MacBook, care este așteptat să fie anunțat anul acesta, se pare că va arăta similar cu MacBook Air, va avea rama mai subțire și o greutate mai mică de 2 kg. Probabil va avea Retina Display de 13 inci, de inaltă rezoluție. Până în acest moment, Apple nu a construit incă un MacBook Air cu Retina Display.

Apple a actualizat modelul MacBook Air cu aproximativ un an în urmă, cu un upgrade al procesorului, dar fără alte caracteristici care să se evidențieze. Sursele lui Gurman au spus că Quanta Computer și Hon Hai Precision Industry (cunoscute sub numele de Foxconn) fabrică în prezent cele mai noi MacBooks și vor fi implicate și în fabricarea viitoarelor modele.

Noul MacBook Air va avea un preț de pornire de 999 USD, după cum se presupune. Cu acest preț, noul MacBook Air vizează consumatorii cu bugete mai mici sau școlile care doresc să achiziționeze mai multe produse. Cele mai recente modele Apple au fost mai atractive pentru consumatorii cu bugete mai mari, cum ar fi un noul MacBook Pro și imac Pro.

Dar și mai interesant este noul Mac mini. Mac mini – model care nu a mai fost îmbunătățit de la sfârșitul anului 2014-este un desktop care nu vine cu un ecran, mouse sau tastatură. Mac mini are de obicei, un preț de pornire de 499 dolari, insă această nouă versiune va avea un preț de pornire mai mare datorită îmbunătățirilor procesorului și a spațiului de stocare. Că urmare, Apple poate lua în considerare o nouă denumire pentru acesta-„Mac mini Pro”.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.