ApplePay va pune capat scurgerilor de date

/ Securitate IT, Stirile Editiei / 2819 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 4,00 din 5)
Încarc...

Epidemia de scurgeri de date semnalata de Target la inceputul lunii martie, are acum alte victime de notorietate, si anume UPS, Home Depot si Dairy Queen.

Daca ati folosit un card in relatie cu aceste firme,  incepand cu un an-doi in urma, este foarte posibil ca datele dumneavoastra personale sa fie expuse prin una sau alta dintre aceste brese de securitate.

POS-urile actuale (Point-of-sale), care permit tranzactii cu cardul pentru achizitionarea de produse, sunt destul de nesigure in ceea ce priveste confudentialitatea datelor utilizatorilor.

apple pay2Apple Pay, datorita tehnologiei NFC (Near Field Communication) care permite comunicarea wireless intre telefon si POS, fara sa fie nevoie de un card, este mult mai sigura, cu atat mai mult cu cat, sunteti mai putin doritori sa incredintati fie si pentru o secunda telefonul dumneavoastra mobil unei persoane straine in vederea achitarii unei facturi sau efectuarii unei plati de orice natura.

Mai mult decat atat, tehnologia de securitate Apple este mai mult decat foarte utila in protejarea datelor dumneavoastra personale.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.