Bendgate. Si totusi se indoaie!

/ Hardware, Stirile Editiei, Telefoane mobile / 2582 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Odata cu lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus, Apple pare sa fie protagonistul unor evenimente fara precedent.

De cateva saptamani, clientii Apple s-au plans de faptul ca noul lor smartphone se indoaie in buzunar, si incepand cu cele 9 plangeri inregistrare si declarate oficial de Apple, a inceput o campanie de indoire a iPhone-urilor 6 si de inregistrare a succesului in diferite forme pe marea majoritate a retelelor de socializare. Se pare ca, data fiind supletea smartphone-ului si intentia firmei producatoare de a realiza un  dispozitiv extra-slim si usor, s-a pierdut rezistenta acestuia la efort mecanic.

Cu toate acestea, Apple insista ca nu este o problema majora si ca se duce o nedreapta campanie de denigrare a produsului cel mai bine vandut al anului 2014.

Partial este adevarat, insa ramane totusi dezbaterea indoirii smartphone-ului la simpla utilizare.

La aceasta problema, o serie de specialisti, mai mult sau mai putin autorizati, sunt dispusi sa ofere variate procedee de „indreptare a pacatosului” smartphone.

Cea mai interesanta pare sa fie aceasta:

La modul serios discutand, este mult mai simplu sa iti dotezi smartphone-ul cu o carcasa metalica, pentru rigidizare decat sa te plangi.

Exista de asemenea posibilitatea refacerii carcasei utilizand un dispozitiv de la gTool, si anume panelpress-ul pe care il vedeti mai jos:


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.