Cu sau fara semafor?

/ Viral / 2277 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Presupun ca de multe ori nu ati ajuns la timp la job din cauza ambuteiajelor din trafic. De cate ori nu ati dat vina pe semafoare, politisti sau pe ceilalti participanti la trafic?

Va invint sa urmariti aceste doua videoclipuri si sa faceti o comparatie intre doua situatii identice, dar rezolvate diferit.

Primul videoclip este din Addis Abeba, capitala Etiopiei.

In aceasta intersectie soferii sunt nevoiti sa profite de prima ocazie de a se incadra in trafic, intrucat nu se stie daca vor mai avea parte o alta. Masinile se evita la milimetru, insa nimeni nu ramane blocat in trafic chiar daca nu exista semafoare sau politisti care sa dirijeze circulatia. pietonii se strecoara si ei printre autovehicule, cu agilitate, chiar daca nu au zebra.

Intr-o intersectie din Paris, dotata cu semafoare pentru asigurarea unui trafic organizat, soferii din mijlocul intersectiei par sa fie blocati de secole in acelasi loc si nu pare sa existe vreo sansa de a se deplasa in continuare, cu atat mai mult cu cat intersectia din plan indepartat se afla in aceeasi situatie. De pietoni in aceasta ecuatie, nici  nu poate fi vorba! Urmariti grupul de motociclisti ca sa vedeti cat de dificil le este lor sa traverseze intersectia!

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.