De ce sistemul de operare și camera sunt super importante pentru Samsung Fold 5

/ Android, Telefoane mobile / 123 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Indiferent cine ești sau ce faci, ai în buzunarul tău cea mai rapidă legătură către restul lumii. Un smartphone bun te ajută să faci mai mult, astfel încât să poți fi mai mult. Iată un scurt ghid despre diferențele dintre sistemele de operare disponibile și ce caracteristici ale camerei poți găsi pe smartphone-uri noi percum un Samsung Fold 5.

Sisteme de operare disponibile

Un sistem de operare (OS) este un software de sistem care ajută dispozitivele precum telefoanele mobile, tabletele și computerele să ruleze aplicații și programe. Printre telefoanele mobile, există astăzi două sisteme de operare majore:

  1. iOS și
  2. Android.

iOS este folosit exclusiv de Apple pentru iPhone-uri. Are aplicații preinstalate, cum ar fi Apple Maps, Apple Music, FaceTime, Safari și multe altele. În magazinul de aplicații găsești peste 1 milion de aplicații descărcabile. Cu acest sistem de operare te bucuri de sincronizare ușoară cu alte dispozitive Apple (iPad, Apple Watch, Apple Mac și Apple TV). Ca asistent vocal, există Siri. Însă, există și un dezavantaj major pentru acest sistem, și anume personalizarea limitată.

Android este sistemul de operare folosit de majoritatea mărcilor, atât pe modelele vechi cât și pe modele noi precum Samsung Fold 5 sau modele de la Google ori Nokia. Și el vine cu aplicații preinstalate, cum ar fi Google Maps, Google Chrome, Google Drive, YouTube, Google Docs și multe altele. Magazin Google Play este locul în care găsești peste 1 milion de aplicații descărcabile. Și el se bucură de sincronizare ușoară cu alte dispozitive, cum ar fi tabletele Android și tehnologia inteligentă Google. Asistentul vocal în acest caz este cel de la Google. În plus, sistemul este foarte deschis pentru personalizare.

Creează amintiri pentru o viață cu camera foto potrivită

Unul dintre cei mai importanți factori pe care cei mai mulți îi iau în considerare atunci când cumpără un telefon mobil este dacă acesta poate face o fotografie bună. Camera smartphone-ului joacă un rol important nu doar pentru a obține acele fotografii demne de social media, ci și, în ziua de astăzi, pentru a te face să arăți prezentabil în timpul unui apel WFH.

Uite câteva aspecte care țin de camera foto a telefonului pe care ar trebui să le cauți într-un smartphone. Desigur, atunci când ai un model nou cum este Samsung Fold 5, te bucuri de majoritatea caracteristicilor moderne la o cameră de telefon.

  • Megapixeli

Megapixelul este o unitate de măsură a imaginii. 1 megapixel este echivalent cu un milion de pixeli. Un pixel este cea mai mică unitate a unei imagini digitale. Mai mulți pixeli se reunesc pentru a forma o imagine, un videoclip sau orice vezi pe un ecran. Camerele sunt de obicei măsurate în megapixeli (MP). O cameră cu megapixeli mai mulți oferă de obicei fotografii mai clare.

Cu toate acestea, MP este doar una dintre caracteristicile a unei camere bune. O imagine de bună calitate este o combinație între un senzor bun, lentile bune și software de procesare a imaginii, printre altele. Nu cumpăra niciodată un smartphone doar pentru numărul de megapixeli oferit de camera sa. Mai degrabă, uită-te la calitatea senzorului, calitatea obiectivului și capacitatea de a face fotografii grozave la lumină scăzută, cum este cazul lui Samsung Fold 5 sau Samsung Flip.

Megapixelul este important atunci când dorești să prinzi o imagine mare sau dorești să decupezi o imagine fără a compromite calitatea imaginii.

  • Obiectivele cu unghi ultra-larg

Obiectivele largi și ultra-largi oferă o perspectivă unică fotografiilor tale, permițându-ți să surprinzi scene mult mai largi. Ideale pentru fotografia de peisaj și oraș. Cu ele poți face panoramele perfecte.

  • Camera selfie pop-up

Camera selfie pop-up și alte modele motorizate îți oferă mai mult afișaj, fără spațiul ocupat de obicei de cameră, în timp ce pune la dispoziție funcții excelente. Ideală pentru iubitorii de selfie-uri și cei care preferă ecrane fără ramă și fără crestătură, oferind un ecran de la margine la margine pentru o vizionare mai bună.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.