Facebook si celebrul buton Dislike

/ Grafica, Internet / 2537 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Dupa ani de zile in care utilizatorii au cerut insistent un buton prin care sa amendeze imaginile si opiniile negative ale partenerilor de retea sociala, sau sa sublinieze un subiect dureros, Facebook a decis, in fine, sa adopte o solutie de compromis.

sadPana la aceasta ora, este mai mult decat evident faptul ca Facebook nu va scoate pe piata butonul „Dislike”, dar ca se straduieste sa gaseasca o versiune care sa satisfaca intrucatva cererile utilizatorilor, care, de ce sa nu spunem drept, au si ei dreptatea lor.

Cum poti sa apreciezi pozitiv o postare in care o mama isi plange fiul bolnav si face apel la umanitate??? Sau cum ai putea sa apreciezi o postare care aduce in discutie infractiuni grave, probleme, s.a.m.d.

Tocmai pentru aceste cazuri, Facebook a inceput testele unei aplicatii noi, si anume „Reactii”, aplicatie care permite (deocamdata utilizatorilor din Irlanda si Spania) sa isi exprime pe larg sentimentele cu ajutorul emoticoanelor sugestive, alaturi de batranul si deja celebrul „like”.

Emoticoanele propuse sunt „love”, „haha”, „wow” „angry” si „sad”, si deocamdata sunt accesibile doar de pe dispozitivele mobile, prin intermediul versiunii de Facebook mobile, unde se pot utiliza prin apasarea prelungita a butonului „Like” (tot el, saracul).

De ce au ales aceasta varianta, atata vreme cat exista posibilitatea de utilizare a unei game atat de variate de emoticoane, atat de nostime si de dragute, nu am nici cea mai vaga idee.yay

Cert este faptul ca, deocamdata butonul „Dislike” mai asteapta.

Toate informatiile necesare, le puteti gasi pe contul de Facebook al lui Chris Cox, unde veti putea urmari in detaliu si un film scurt cu emoticoanele si utilizarea lor.

 Speram sa va placa.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.