Microsoft da startul pentru jocurile cross-platform

/ Stirile Editiei / 2753 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Avand in vedere faptul ca intre X-BoxOne si PlayStation 4 nu sunt diferente foarte mari, singura problema care impiedica gamer-ii cu PC sa joace online cu cei cu consola nu avea la baza nici un singur argument tehnic.

xboxMicrosoft tocmai a anuntat dezvoltatorii de jocuri ca pot, din acest moment, sa creeze jocuri cross-platform, cu alte cuvinte jocuri ce permit cnectarea jucatorilor si de pe consola , dar si de pe alte sisteme de operare.

Sa speram ca urmatorul „Call of Duty” sau „FIFA” vor permite accesul de pe X-BoxOne si de pe Playstation.

Microsoft fusese pana acum factorul principal care blocase lansarea jocurilor cross-platform, avand in vedere succesul rasunator de care se bucura X-Box Live, insa acum Microsoft nu reuseste sa tina pasul cu versiunile mai noi de PlayStation, iar deschizand posibilitatea de cross-platform, Microsoft spera intr-o crestere a vanzarilor de X-BoxOne.

Primul joc ce se presupune ca va suporta cross-platform este Rocket League, pentru care Microsoft a promis posibilitatea de  cross-platform X-BoxOne cu Windows, dar  probabil ca va intra in discutie si versiunea de PlayStation.ps4

Exista zvonuri conform carora se pare ca Microsoft ia in considerare ca jucatorii cu X-BoxOne sa aiba posibilitatea  de a exclude dispozitivele altele decat acestea, dar nu ne este, pana la acest moment clar, care ar fi motivul pentru care cineva si-ar dori o astfel de facilitate. Poate doar vreun impatimit de X-BoxOne suparat pe sistem.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.