Microsoft lanseaza pachetul Azure

/ Evenimente IT, Software, Tehnologie / 2959 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Microsoft a lansat ieri aplicatia Azure, un service in Cloud care ofera utilizatorilor echipamentul  necesar pentru creare de aplicatii pe mobil si web, dar si tool-urile necesare pentru automatizare proceselor in serviciile cloud si un serviciu nou de creare si utilizare a API-urilor ( application programming interface -interfate pentru realizarea aplicatiilor) .

 

Nu toate tool-urile lansate ieri in pachetul Azure sunt complet noi, Microsoft a construit aplicatiile pe tool-uri existente cum este Azure Websites– capabila sa va permita crearea si lansarea de aplicatii web, Mobile services-creata pentru a usura realizarea aplicatiilor Android, iOS si Windows si  BizTalk Services .

 

Microsoft va oferi abonatilor acestor servicii  facilitatea de a primi noul pachet la acelasi pret, insa migrarea se va face ceva mai lent pentru ca sunt cateva Api care nu vor functiona deocamdata in noul pachet, cu toate ca prin intermediul Microsoft notes, ar fi foarte  usor utilizatorilor sa se porteze catre noul pachet, facand schimbarile necesare.

 

Omar Khan, directorul Platformei Azure Application este de parere ca unificand App Services si Azure Mobile Services intr-o singura aplicatie se inlesneste dezvoltarea mai rapida a platformei.

Daca va doriti sa vedeti ce anume aduce nou acest serviciu, aveti posibilitatea unei luni de free trial aici.

Dupa expirarea acestei perioade, Microsoft va taxeaza per ora, asa cum deja ne-a obisnuit pentru serviciile Cloud.

Daca va doriti o prezentare a ceea ce poate face noul serviciu Azure, urmariti video de mai jos.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.