Nokia coace ceva!?!

/ Stirile Editiei / 3253 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Dupa lansarea minunii care n-a minunat pe nimeni  (dual-sim-ul Lumia 535), Nokia se joaca cu  noi, prezentand simplu o cutie neagra branduita NOKIA, data de azi, 18.11.2014, si textul „We are up to something”.

Nah, serios? Dupa ce Microsoft a scos numele brandului de pe noul Lumia lansat de curand , fara prea multa valva si fara cine stie ce imbunatatiri (daca doriti detalii accesati cu incredere dozait )cu toate acestea, brandul ramane si va continua sa existe in anumite conditii.

Va permite producatorilor de terta parte sa creeze produse si dispozitive care sa utilizeze denumirea Nokia . E o abordare similara cu modul in care isi imprumuta licenta Polaroid-ul pentru a permite producatorilor externi sa creeze televizoare, camere si alte electronice in numele sau.nokia2

Ce inseamna cutia neagra de la NOKIA? Ei bine vom afla probabil azi.

Cert este ca dupa ce Microsoft a achizitionat partea de telefoane de la NOKIA, este greu de presupus catre ce se va indrepta firma din acest punct, mai ales ca, dupa cum precizeaza contractul nu poate produce smartphone-uri pana la sfarsitul anului 2016, iar componente de telefoane inca 10 ani.

Cu toate astea, se pare ca finlandezii mai au ceva de zis si urmatorul lor pas tine de aceasta cutia neagra care a contrariat pe toata lumea.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.