Pokemon Go aduce zilnic dezvoltatorilor incasari imense

/ Stirile Editiei / 2031 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

pokemon-go-01Pokemon Go a avut parte de un succes nemaintalnit inca din prima zi a sa pe piata, succes de care se bucura chiar si in prezent.

In primele 3 saptamani de la lansare, aplicatia le-a adus dezvoltatorilor incasari de pana la 50 de milioane de dolari provenite din cele 25 de milioane de descarcari.

Jocul inca se afla in versiunea beta. Realitatea augmentata este o tehnologie destul de „tanara”, astfel programul prezinta cateva bug-uri care ii afecteaza major experienta de joc.

In ciuda acestor lucruri, Pokemon Go inca se afla intr-o continua dezvoltare. Numarul descarcarilor din prezent fiind de peste 100 de milioane, potrivit companiei de analiza App Anie.

Numarul mare al jucatorilor, atat de pe Andoid cat si de pe iOS,  a ajuns sa le genereze companiilor dezvoltatoare incasari zilnice de pana la 10 milioane de dolari, obtinand cu usurinta un loc in topul celor mai profitabile aplicatii pentru mobil lansate pana in zilele noastre.

Pokemon Go reprezinta un moment de cotitura in ceea ce priveste industria jocurilor din prezent, intrucat conceptul realitatii augmentate este unul revolutionar, care deschide o poarta pentru viitorii dezvoltatori. Speram ca in viitor vor aparea jocuri mai performante bazate pe aceasta noua tehnologie, cu consum redus de energie si numar din ce in ce mai mic de bug-uri, dar pana atunci asteptam ca dezvoltatorii acestei aplicatii sa o imbunatateasca deoarece prezinta un potential imens.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.