7 gadgeturi must-have în 2023

/ Gadgeturi / 1023 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

A fi la curent cu cele mai recente gadgeturi poate că nu este atât de simplu pe cât pare la prima vedere, însă de unde știi care inovații sunt cu adevărat utile și de care te vei folosi? Am adunat 7 dintre cele mai practice gadget-uri care îți vor îmbunătăți viața în 2023.

Apple AirPods Pro 2 – Pentru cei care își doresc o experiență premium de ascultare wireless, căștile AirPods Pro 2 oferă o calitate impresionantă a sunetului și anularea zgomotului într-un design ușor și confortabil. În mod special, această versiune adaugă funcția audio spațial pentru o experiență de ascultare mai captivantă.

Kindle Scribe – Cititorii pasionați vor aprecia Kindle Scribe, primul e-reader de la Amazon care permite atât să citești cărți, cât și să iei notițe manual cu ajutorul stylus-ului inclus. Acesta oferă ceea ce este mai bun pentru iubitorii de cărți cărora le place totuși sentimentul natural de a scrie notițe de mână. Cu un ecran de 10,2″ și 300ppi, Scribe face ca textele și notițele să fie foarte asemănătoare hârtiei.

Philips SmartSleep – Pentru un început mai puțin deranjant al dimineților, ia în considerare lumina de trezire Philips SmartSleep. Acest ceas deșteptător simulează culorile și nivelul de lumină al unui răsărit de soare natural, trezindu-te ușor din somn într-un mod mai plăcut decât o alarmă zgomotoasă. De asemenea, lumina lămpii te poate ajuta să te liniștești noaptea.

Xiaomi Band 8 – Dacă vrei un fitness tracker bun fără a plăti o mică avere, Xiaomi Band 8 are funcții impresionante pentru mai puțin de 250 de lei. Urmărește exercițiile fizice, ritmul cardiac, tiparele de somn și te bucuri inclusiv de GPS. Conceput pentru confort, această brățară fitness poate fi purtată toată ziua și toată noaptea. Oferă, de asemenea, notificări inteligente de pe telefon atunci când este conectat prin Bluetooth.

Încuietoare inteligentă Yale Linus – Bucură-te de securitatea și confortul casei tale cu încuietoarea inteligentă Yale Linus, care îți permite să deblochezi ușile prin intermediul aplicației pentru smartphone. Aceasta simplifică accesul partajat dacă trebuie să lași să intre oaspeții sau membrii familiei fără a fi nevoit să pregătești chei de rezervă care se pot pierde. Controlează programele de acces și primește notificări ori de câte ori ușile tale sunt deschise, pentru a avea mai puține griji.

Anker Eufy RoboVac X8 – Păstrează curățenia fără efort cu ajutorul aspiratorului robot Anker Eufy RoboVac X8. Cu puterea sa de aspirare de 2500Pa și tehnologia cu două turbine, acesta curăță temeinic podelele și covoarele. Designul ultra-subțire îi permite să curețe sub mobilă și în zonele greu accesibile, iar controlarea programelor de curățare se accesează din aplicație, fiind mai simplu ca niciodată să ai grijă de curățenie în orice spațiu.

Oura Ring Gen3 – Dacă vrei să obții informații mai amănunțite despre sănătatea ta, Oura Ring Gen3 este o alegere de top. Acest inel inteligent îți monitorizează somnul, activitatea și temperatura corpului, oferindu-ți îndrumări zilnice personalizate despre cum să-ți optimizezi starea de bine. Cu o autonomie mai mare a bateriei și un design rafinat față de versiunile anterioare, Oura Ring Gen3 este mai elegant și mai capabil ca niciodată.

Includerea unora dintre aceste noi produse tehnologice utile în rutina zilnică te va ajuta să eficientizezi munca, să obții mai mult timp liber, să automatizezi sarcinile casnice și, în general, să îți faci viața mai plăcută. Având în vedere că tehnologia continuă să avanseze rapid, merită să te răsfeți cu cele mai recente inovații care pot adăuga cu adevărat confort și valoare. Care este preferatul tău?


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.