7 aplicatii care vor face din tine un profesionist pe Instagram

/ Stirile Editiei / 1249 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Daca iti doresti ca postarile tale pe Instagram sa fie deosebite, sau cel putin sa se simta diferenta intre fotografiile postate de tine si cele ale celorlalti, este neaparat necesar sa folosesti aceste aplicatii de top.instagram2

  • Afterlight –aceasta aplicatie are 59 de filtre ajustabile, 128 de frame-uri si 66 de tipuri de textura care sa te ajute sa  dai viata oricarei imagini , in orice locatie si in orice anotimp.
  • VSCO Cam – este aplicatia favorita a profesionistilor, oferind capacitatea de a face fotografii de calitate cu iPhone-ul personal.
  • Whitagram – aplicatia permite redimensionarea fotografiei postate prin completarea spatiilor cu zone albe, in loc (asa cum face Instagram) sa le truncheze pentru a se obtine forma patrata.
  • Over -aplicatie care permite inserarea de text cu diferite fonturi peste fotografia care urmeaza a fi postata.instagram 2
  • Pic Stitch – permite realizarea colajelor de fotografii care se pot printa sau se pot trimite pe retelele sociale, ulterior.
  • Lumify – este o aplicatie gratuita de editare, care nu necesita inregistrare si este foarte usor de utilizat. Cea mai buna parte a acestei aplicatii o constituie posibilitatea de a insera fond sonor.
  • Hyperlapse – lansata luna trecuta de Instagram ca si aplicatie de sine-statatoare, Aceasta aplicatie nu este una de care sa aveti nevoie neaparata, insa se dovedeste a fi foarte utila in condensarea in secvente de 15 secunde a unor imagini care se modifica in timp, cum sunt rasariturile, inflorirea, deplasarea persoanelor printr-un cadru, s.a.m.d.

Alte articole din aceeasi sectiune