Tablete mai ieftine de 35$

/ Tablete / 2745 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Tabletele Android cu ecran de 7 inch, si Quad-core, cu performante si rezolutie decente, pot fi in curand vandute la preturi mai mici de 35$ in momentul in care Allwinner (firma chinezeasca de  profil) va lansa chip-ul quad-core A33 la pretul de 4 $.

tablete-1Acest chip va avea performante mult mai bune decat modelele mai vechi, fiind, se pare capabil sa sustina o rezolutie de 1280×800.

Productia de masa pentru aceste componente a inceput si prototipurile tabletelor fabricate cu ele sunt deja realizate. Multe vor proveni din sudul provinciei Guangdong (orasul Shenzen) de la firme care nu se vor preocupa sa acorde customer support.

Aceste tablete ieftine probabil ca vor creste substantial presiunea asupra pretului tabletelor de 100$ produse de  HP sau Acer.

Fiind mult mai potrivite pentru utilizatorii ne-experimentati si care nu au formulate pretentii de calitate clare, aceste tablete vor fi probabil, aparatura de unica folosinta, utilizatorii acestora, probabil, ca se vor orienta ulterior catre  tablete mai sofisticate.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.