Spatiu de stocare in cloud pana la 10 GB

/ Software, Tehnologie / 2456 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Desi providerii de spatiu de stocare pe cloud ofera in acest moment spatiu mare la preturi de cost minime sau chiar free, limita de marime a  fisierelor stocate poate fi o problema, mai ales atunci cand se doreste stocarea de documente de dimensiuni mari cum sunt fisierele media, arhitectura, inginerie, stiinta s.a.m.d.

OneDriveCa raspuns la cererile formulate de utilizatorii Onedrive, Microsoft a permis unele facilitati in spatiul cloud, menite sa permita stocarea de fisiere de dimnsiuni mari, sa usureze accesarea spatiului, sa faciliteze share-ul direct de pe Windows Explorer, pentru utilizatorii Windows7 sau 8, asa cum arata Jason Moore, managerul de program al grupului OneDrive.

„Our goal with OneDrive is to provide a single place for you to store and share all the files in your life, regardless of their number or size.”

„Scopul nostru este sa furnizam un singur spatiu de stocare si share pentru toate fisierele din viata dumneavoastra, indiferent de numar si marime.”

Aceasta schimbare pare sa fie  aplicabila doar pentru utilizatorii OneDrive, dar nu si pentru OneDrive Business (versiunea pentru utilizare profesionala), zona unde necesarul de stocare a fisierelor de dimensiuni mari este probabil mult mai presanta. Moore anunta intentia Microsoft de a opera aceeasi schimbare si pentru  OneDrive Business dar fara sa precizeze data cand aceasta modificare va deveni efectiva.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.