August Smart Lock- sau cum poti sa incui banala cheie

/ Gadgeturi, Tehnologie / 4226 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Odata cu lansarea conceptului de internet al lucrurilor, concept destul de larg raspandit in ultima vreme, in masura in care poti, prin intermediul internetului sa iti gestionezi spatiile private de la distanta, a aparut ideea si bineinteles, necesitatea de a elimina banala cheie si a o inlocui cu mult-capabilul telefon mobil.

Care au fost criteriile care au stat la baza acestei schimbari?

Sigur ca in principal a contat faptul ca este atat de incomod sa ai atat de multe lucruri de verificat , de adunat si de ordonat in poseta, buzunare, in sertarul de la birou, s.a.m.d. Pe langa aceasta, tuturor probabil ni s-a intamplat sa ajungem vineri seara acasa, epuizati, plini de pachete si sa constatam ca am uitat cheia vreo 10 etaje mai jos, in torpedo-ul de la masina sau pe bancheta de alaturi. E suficient sa fie in poseta printre rujuri si oglinzi si tot simti o deznadejde teribila.

smart-lockCe aduce nou August Smart Lock? Multe.

In primul rand puteti oferi o „cheie” oricui, „cheie” valabila pentru intervale de timp de la cateva ore si pana la cateva saptamani. Asta inseamna ca puteti oferi  menajerei o astfel de cheie cu durata de o saptamana, fara sa riscati ca atunci cand nu mai aveti nevoie de serviciile ei, sa gasiti casa goala. Dar totodata puteti oferi chei prietenilor pe care ii asteptati la masa, astfel incat daca se intampla cumva sa nu auziti usa, acestia sa nu fie nevoiti sa astepte afara in frig, poate, pana cand reusesc sa isi faca cunoscuta prezenta. Mai mult decat atat, puteti trimite chia odata cu invitatia . Suna classy, nu?

Stiu cine a intrat/iesit si la ce ora!

Foarte utila este functia de inregistrare a accesului in locuinta dumneavoastra.  Sistemul este capabil sa inregistreze ce cheie a utilizat usa si de pe care parte a acesteia. Nu exista posibilitatea de a se pierde aceste inregistrari, deoarece sistemul este dotat cu 4 baterii AA, iar daca bateriile trebuie schimbate, August Smart Lock va va instiinta din timp in legatura cu aceasta situatie, astfel incat sa nu existe sansa de a ramane fara acces in propria locuinta. Smart Lock nu are fire si nu este alimentata de la priza, ceea ce face ca incuietoarea sa nu fie dependenta de o sursa de energie de capacitate mare, situatie in care si dimensiunile incuietorii sunt destul de reduse.

Acum are cine sa imi deschida usa!

Daca simtiti nevoia de a avea pe cineva care sa va descuie usa imediat ce va apropiati de locuinta, August Smart Lock este solutia cea mai sigura. Sistemul bluetooth de care dispune, va sesiza apropierea telefonului dumneavoastra si va comanda descuierea usii, iar la plecare, sau dupa ce ati intrat in locuinta, sistemul auto-lock incuie fara sa uite, usa dupa dumneavoastra. Astfel scapati de intrebarile chinuitoare de genul : Oare am incuiat usa cand am plecat in concediu?”

smart-lock2Incuietoarea usor de montat

Chiar daca nu sunteti un geniu tehnic, nu veti avea dificultati deosebite la instalarea acestei incuietori in locuinta dumneavoastra. Kitul de instalare cuprinde si detaliile de montaj, clare si complete, astfel incat, desi incuietoarea este deosebit de moderna. nu veti avea nici o problema sa o montati.

August Smart Lock are clasa si stil

Designul minimalist, dimensiunile reduse, aspectul modern, estetic, permite incadrarea acesteia in orice design arhitectural, fie el modern sau clasic, amplasarea pe orice tip de usa, in conditii de egala siguranta si promptitudine.

Un sistem de LED-uri va indica faptul ca usa dumneavoastra este sau nu incuiata, in functie de culoarea acestora.

Daca v-ati saturat sa asteptati cu bagajele in dinti pana gasiti cheia, atunci e momentul sa luati in calcul un astfel de sistem de inchidere.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.