Bitdefender Box- o altfel de securitate

/ Gadgeturi, Securitate IT / 2570 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Avand in vedere multitudinea de oportunitati pe care ni le ofera internetul in ultima vreme, este bineinteles explicabil faptul ca, din ce in ce mai multe dispozitive, pe langa telefoane, pc-uri , laptop-uri si tablete, ajung sa se conecteze la internet. Dintre acestea, sistemele de monitorizare de orice fel ( home, auto, children, s.a.m.d.), sistemele de securitate, de localizare, televizoarele, chiar si masinile de spalat, sunt cele mai la indemana exemple pe care vi le pot da.

In aceste conditii, asigurarea securitatii conexiunii nu mai poate fi lasata pe seama unui banal antivirus, si din acest motiv, Bitdefender reuseste sa aduca un produs nou de securitate, un produs care abordeaza problema putin diferit. Daca antivirusurile au drept scop scanarea dispozitivului si eliminarea elementelor care ar putea fi capabile sa produca deficiente in functionare, Box-ul de la Bitdefender (care arata chiar ca o cutie, si care se leaga la router-ul de acces la internet) are drept scop depistarea amenintarilor, filtrarea si inlaturarea acestora, inainte de a ajunge la dispozitivele conectate in retea.

Sigur ca scanarea unui sistem de monitorizare a unui nou-nascut, dupa ce dispozitivul de functionare a incubatorului e varza, este un pic cam tardiva si din acest motiv o prevenire a infectarii este mult mai de dorit, decat tratarea acesteia.

Clipul producatorului este unul artistic, fara detalii specifice ale produsului, insa la CES 2015, produsul a facut impresie deosebita, si de aceea , pentru a va face o oarecare impresie, poate ca v-ar fi mai util urmatorul clip:

 

 

Deocamdata acest produs revolutionar nu este pe piata, insa fabricantul promite lansarea lui in saptamanile care urmeaza ( probabil inceputul lunii februarie ) la un pret de 199 $, in conditiile in care se asigura si  taxa de utilizare pentru un an, urmand ca in urmatorul an costurile necesare utilizarii Box-ului sa se reduca la 99 $, o suma nu foarte mare, avand in vedere importanta acestui tip de dispozitiv.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.