Camera 3D Lytro Illum- un alt mod de a face fotografii

/ Gadgeturi / 2384 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Creata pentru a aduce o noua abordare in fotografie, camera Lytro 3 D propusa de Illum este creata sa depaseasca limitarile celorlaltor tipuri de camere foto, care reduc realitatea la o imagine bidimensionala. Conceputa sa imbine perfect dinamica imaginii si grafica pe calculator, aceasta camera foto  inregistreaza in timp real unghiul razelor de soare, intensitatea luminii si perspectiva imaginilor preluate, astfel incat  permite utilizatorului, schimbarea  focalizarii si perspectivei, dupa ce fotografia a fost facuta.

Prin intermediul Light Field Data, din acest moment oricine poate deveni un profesionist, cu un minim de tehnologie si efort.

lytroCamera ce dispune de un senzor A40 Megaray cu lentile cu  zoom optic de 8x  si distanta focala echivalenta intre 30-250 mm, ofera utilizatorilor posibilitatea ca, dintr-o singura expunere sa obtina imagini care se preteaza pe suporturi bidimensionale cu focalizare f/1 sau f/16, imagini tridimensionale clasice sau imagini tridimensionale pentru TV 3D.

Pentru a inregistra o cantitate atat de mare de informatii, camera se serveste de un procesor Snapdragon 800.

Oferind posibilitatea de a inregistra simultan o gama ampla si variata de informatii din orice unghi, Lytro Illum va permite crearea de imagini tridimensionale clare, povesti interactive care aduc privitorul in centrul atentiei, astfel incat acesta devine parte integranta a imaginilor pe care le priveste.

Cu acest tip de camera, puteti crea imagini pentru care doar imaginatia dumneavoastra este limita.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.