Cele mai utilizate aplicații mobile pentru efectuarea apelurilor video

/ Tehnologie, Internet / 2104 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Pandemia de Coronavirus ne-a impus tuturor măsuri de distanțare socială pentru a ne proteja de răspândirea virusului. În acest caz, datorită tehnologiei, am putut păstra legătura cu colegii, angajatorii, dar și familia prin apelurile video oferite de mai multe aplicații. Vezi care sunt cele mai utilizate aplicații mobile, în toate timpurile, pentru efectuarea apelurilor video.

Chiar dacă lucrezi de acasă sau te afli la distanță față de cei dragi, am făcut o listă cu cele mai bune aplicații mobile pentru apeluri video, care te ajută să păstrezi în permanență legătura cu prietenii și familia.

Aplicația Zoom pentru conferințe video

Este aplicația online prin care poți efectua conferințe video, expedia fișiere, dar și cu ajutorul căreia poți participa la diferite sesiuni în format digital, într-un grup de mai multe persoane. Pentru a putea folosi aplicația nu ai nevoie de un cont. Trebuie să descarci aplicația pe mobil, calculator sau tabletă și să accesezi un link pe care îl primești din partea interlocutorului.

WhatsApp – aplicație pentru apeluri video

Indiferent de sistemul de operare al telefonului mobil, iOS sau Android, aplicația WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații din lume. Are peste 2 milioane de utilizatori la nivel global, este foarte ușor de folosit și poate fi un canal de comunicare extrem de util atunci când te afli la distanță. Poți face apeluri video, apeluri audio, poți trimite fișiere și poți forma grupuri cu mai mulți prieteni. Aplicația are și o versiune de desktop, pe care o poți accesa de la calculator ori laptop printr-o simplă scanare a codului de pe ecran.

Messenger

Dacă ești utilizator Facebook atunci, cu siguranță, aplicația Messenger îți este cunoscută. O aplicație mereu la îndemână pentru apeluri video și audio chiar și atunci când vrei să-ți auzi un prieten la telefon, dar nu știi noul număr. Pe Messenger nu ai nevoie de numărul de telefon, ci doar de conexiune la internet.

Skype

O aplicație utilă atât în scop personal, cât și profesional, pentru discuțiile cu colegii ori șefii. Aplicația Skype permite atât formarea apelurilor video, cât și audio, mesagerie scrisă și transfer de fișiere ori înregistrări. Poate fi folosită de pe orice sistem de operare, dar și de dispozitivele cu Windows. Este și o aplicație practică deoarece poți înregistra ori obține o transcriere automată a discuției.

Microsoft Teams

Este o aplicație mobilă utilă mai ales companiilor care folosesc suita de aplicații Office 365. Ai posibilitatea să beneficiezi de mesagerie instant, apeluri video, audio, conferințe, dar și aplicații precum Word, Excel și Powerpoint.

Hangout Meet

Este o aplicație de la Google integrată în suita de aplicații G Suite. Este utilă pentru conferințe video, dar și pentru discuții cu colegii ori prietenii. Aplicația le permite utilizatorilor să intre într-un apel video prin intermediul unui link care se generează automat din Google Calendar prin aplicația dedicată.

FaceTime

Pentru utilizatorii Apple, aplicația FaceTime este modalitatea prin care pot lua legătura cu cei dragi sau cu orice contact din listă. Este o aplicație ușor de gestionat care funcționează atât pe telefon, cât și pe laptop sau tabletă din gama Apple.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.