Facebook in grup

/ Internet, Stirile Editiei / 2897 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Sunteti departe de familie si prieteni si vi se pare incomod sa ii sunati pe fiecare in parte sa va puneti reciproc la curent cu noutatile?

Chentuielile legate de conferinte telefonice sau semnalul defectuos sunt probleme majore pentru linistea unor conversatii savuroase sau cel putin interesante in grup?

Aveti angajatii pe teren si considerati util sa ii informati in legatura cu noile reglementari precum si cu intentiile dumneavoastra imediate? Pare anevoios si foarte plictisitor sa ii sunati pe fiecare in parte si suna riscant sa ii lasati pe ei sa se anunte?

Utilizarea Skype-ului presupune dispozitive greoaie pe care cu greu le-am putea lua in calcul sa le deschidem in plina strada pentru a transmite un mesaj urgent echipei de teren, si in nici un caz nu am putea sa speram sa gasim familia in bucatarie sau la picnic legati de display-ul laptop-ului pentru a punea avea o video-conversatie linistita.

Ce e de facut?

facebookNimic mai simplu, si as zice, nimic mai placut. De ieri, Facebook prin intermediul Messenger-ului va pune la dispozitie facilitatea apelurilor in grup de pe telefon, indiferent daca ruleaza Android sau iOS. Este timpul sa alcatuiti grupuri si sa incercati sa apelati grupurile formate fara nici cea mai mica problema, este suficient sa atingeti icon-ul de telefon cand sunteti in fereastra chat-ului si veti vedea ca sunt apelati toti membrii grupului simultan.

Calitatea conversatiilor este deosebit de buna, costurile sunt 0, sau , daca esti carpanos, te costa doar internetul. Procedura nu necesita echipamente complicate, ai asigurata intimitatea conversatiilor atata vreme cat  membrii echipei respecta strict regulile de securitate in ceea ce priveste conversatiile telefonice, deci castig pe toate fronturile.

Cate persoane pot fi contactate? Nu se specifica o limita, insa, puteti verifica si singuri incercand sa contactati grupuri de dimensiuni din ce in ce mai mari.

Mai ramane doar sa puneti in practica noile facilitati si sa va bucurati de folosirea lor in locul traditionalului si mult-utilizatului Skype.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.