Monitoarele si multitasking-ul

/ Hardware, Programare, Tehnologie, Web Design / 6642 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Untitled-1Multi am auzit de AOC, un producator important de monitare, iar noile game ale acestora sunt bazate pe usurarea si eficientizarea multitasking-ului.

Tehnologia trece, in momentul de fata, printr-o perioada de dezvoltare foarte rapida, iar cei care lucreaza in acest domeniu sunt de multe ori obligati sa indeplineasca mai multe sarcini simultan, astfel, utilizatorii avansati prefera sa opteze pentru monitoare late, cu rezolutie mare si cat mai multe conexiuni.

Productivitatea se poate imbunatati cu un monitor ultrawide, intrucat se permite astfel afisarea mai multor aplicatii simultan. Marimea ecranului de 21:9 asigura flexibilitatea in ceea ce priveste munca pentru diferite proiecte, iar momentele in care simtim ca „ne-am ratacit” in atatea ferestre dispar.

Modelele AOC C3583FQ si U3477PQU AOC permit utilizatorului sa vizualizeze aproximativ 4 pagini A4 asezate una langa alta sau peste 16 clipuri video, fiind un monitor foarte bun pentru sistemele de supraveghere. Multumita rezolutiior Full HD, utilizatorii pot sa observe chiar si cele mai mici detalii pentru ca munca lor sa fie eficienta si cat mai rapida.

Conectarea a mai multor dispozitive periferice direct prin intermediul monitorului economiseste mult spatiu, dar si timp, intrucat in cazul in care exista probleme cu un anumit dispozitiv, utilizatorul nu trebuie sa se tarasca sub birou, apoi sa identifice problema intr-un nod de cabluri.

Modelele AOC U3277PQU și Q3277PQU sunt prevazute cu optiuni ca: DisplayPort, HDMI (MHL pentru sincronizarea cu telefoanele mobile sau a tabletelor), VGA, DVI si un hub USB 3.0 pentru transferul datelor. Modelul U3277PQU este prevazut cu un sistem conector HDMI 2.0 ce permite redarea video cu pana la 60 fps. Nu este nevoie de a avea prea multe cunostinte in domeniu pentru a observa beneficiile: utilizatorul economiseste timp si spatiu, isi eficientizeaza munca si isi ofera un cadru placut de munca, toate acestea datorita unui monitor ultrawide.

Cei care lucreza intr-un domeniu care ii obliga sa duca multitasking-ul la un nivel superior pot opta si pentru conectarea unuia sau a mai multor monitoare suplimentare la monitorul ultrawide. Astfel, in ziua de azi nu se poate stabili o limita a multitasking-ului.

Acest sistem de monitoare poate fi folosit inclusiv de pasionatii de jocuri pe calculator, intrucat ei isi pot inconjura intregul camp vizual pentru o experienta de joc foarte intensa.

Specificatiile produselor mentionate mai sus:

Modelul AOC C3583FQ
Acest model vine cu un monitor curbat de 35 de inch (21:9) cu o rezolutie Full HD de 2569 x 1080, viteza de 160 Hz cu tehnologia Adaptive-Sync inclusa. Curbura acestui monitor are o raza ce masoara nu mai putin de 2000 de mm, fiind o curbura mult mai mare decat alte monitoare conventionale, oferind un nivel ridicat de aprofundare pentru utilizator.

Modelul AOC U3477PQU

Acest monitor ultra-wide QHD de 34 de inch (21:9) dispune de un panou IPS puternic, o rezolutie uimitoare de 3440 x 1440 pixeli si cateva optiuni de conectare: USB 3.0, HDMI, VGA, etc. Este o alegerea foarte buna pentru pasionatii de cinema sau ultilizatorii pretentiosi de multitasking.

Modelele AOC U3277PQU si Q3277PQU

Dispun de un panou AHVA-IPS cu o rezolutie gigantica de 4K UHD de 3840 x 2160, fiind de 4 ori mai mare decat cea a unui panou standard Full HD. Chiar daca utilizatorul nu dispunde de o placa video compatibila 4K, el tot se va bucura de imagini detaliate de inalta rezolutie. Ambele modele sunt prezentate ca modele de 32 de inch, care ofera o gama varianta de conexiuni, inclusiv tehnologia FREE AOC Flicker.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.