Televizoarele Samsung va vor putea inlocui menajera

/ Gadgeturi, Hardware, Stirile Editiei, Tehnologie / 3268 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

In avanpremiera la conferinta CES de la Las Vegas,  ce va avea loc anul acesta intre 6 si 9 ianuarie, Samsung reuseste sa suscite interesul pasionatilor de tehnologie prin anuntul facut, conform caruia, toate televizoarele ce vor fi vandute incepand cu acest an, produse de firma Samsung, sunt compatibile IoT,

Mai mult decat atat, televizoarele  sunt compatibile cu platforma SmartThings, cu alte cuvinte, nu doar ca vor putea comunica cu orice dispozitiv electrocasnic inteligent, dar vor putea sa primeasca comenzi de la distanta prin intermediul internetului pentru efectuarea de task-uri simple cum ar fi aprinderea luminii la lasarea intunericului, descuierea usii pentru locatarii  imobilului, inchiderea/incuierea usilor de la garaj odata cu trecerea automobilului de senzorul de la usa garajului, dar si multe alte lucruri de rutina, de care vor fi scutiti norocosii posesori ai acestor televizoare.

Sigur ca, economia realizata prin eliminarea necesitatii achizitionarii unui hub special pentru SmartThings, care are un pret minim de 99 $, se regaseste in pretul de achizitie al unui astfel de televizor inteligent, -pret care este destul de piperat pentru un televizor.

De cativa ani Samsung se situeaza in plutonul de frunte al producatorilor de televizoare inteligente, si este cel care da tonul, in cele mai multe cazuri in ceea ce priveste utilizarea tehnologiei de ultima ora in constructia acestui tip de dispozitiv.

ces1Probabil pe durata CES, vom avea mai multe exemple de electrocasnice si aparatura ce se poate conecta la televizoarele Samsung, evidentiind o gama mult mai mare de utilizari ale IoT.

Tocmai cand intentionam sa renuntam la clasicele televizoare si sa ne multumim cu  display-ul pc-ului, ajungem sa constatam o revenire in peisaj a acestor dispozitive, care devin, pur si simplu, servere ce gestioneaza de la yala de la usa si pana la accesul in locuinta si programul masinii de spalat o serie intreaga de task-uri simple dar necesare.

„Le Roi est mort, vive le Roi!”

Viitorul ne pregateste surprize deosebite, de aceea o sa va tinem la curent cu tot ce aduce nou Samsung pe piata, aceasta firma fiind unul dintre jucatorii principali, nu doar in piata telefoanelor mobile, dar mai ales in zona electrocasnicelor.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.