Noul design Google Chrome a fost lansat în varianta Chrome Canary

/ Internet, Tehnologie / 2064 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Versiunea îmbunătățită a browserului Google Chrome e acum disponibilă în Canary pentru Windows, Linux și Chrome OS. Canary este o versiune experimentală a Chrome în care sunt testate ultimele implementări.

De câteva luni, Google tot face updaturi pentru browserul său Chrome, pregătindu-se pentru un redesign mai important.  Deși fuseseră vazute deja fragmente din noul design care se pregătea, săptămâna aceasta Google a lansat o actualizare substanțială a interfeței grafice în browserul Chrome Canary, oferind utilizatorilor Chrome o imagine clara asupra viitorului celui mai utilizat browser de internet de pe planetă.

Noua versiune Canary conține o serie de schimbări, cum ar fi un nou design al tab-urilor, single tab mode, omnibox suggestion icons, tab strip coloring, pinned tabs și alert indicators.

Google a ajustat interfața Chrome și în trecut, însă noul look Canary ar putea fi cea mai importantă revizuire a designului de la lansarea Chrome din 2008. După cum se observă și în imaginea de mai jos, fiecare element major al Chrome UI, de la tab-uri la butoane, a fost actualizat:Descarcă versiunea Chrome Canary și descoperă toate noutățile!

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.