La ce să ne așteptăm de noul Samsung Galaxy Note 9

/ Gadgeturi, Evenimente IT / 4846 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

După mai multe zvonuri despre lansarea noului Galaxy Note 9 din ultimele luni, Samsung a anunțat în sfârșit data oficială a evenimentului de lansare „Samsung Galaxy UNPACKED 2018″, care va avea loc la Barclays Center in New York, pe 9 august.

Ca de obicei, compania a publicat un scurt video de prezentare, care de data aceasta pune în evidență stylus-ul S-pen, una dintre noutățile pe care Samsung le aduce acestui model. Samsung a dezvăluit despre Nota 9 S Pen că va include Bluetooth, sugerând funcții de control de la distanță. Nu se cunosc încă aceste caracteristici, dar există zvonuri care spun că stiloul ar putea controla redarea muzicii.

Ca de obicei, se pare ca Note 9 va fi foarte asemanator cu Galaxy S9+, însă cu un ecran și o baterie puțin mai mare, un design ușor schimbat, S-pen și niște îmbunătățiri ale camerei foto. Samsung tocmai a anunțat un nou sensor al camerei foto „Isocell Plus”, despre care se spune că va capta mai multa lumină, crescând în mod semnificativ sensibilitatea la lumină și fidelitatea culorilor.

Galaxy S9 a fost foarte asemănător ca design cu telefonul Galaxy S8 apărut anul trecut, având ca îmbunătățire principală poziționarea senzorului de amprentă. Pe modelele Note 8 si S8, senzorul de amprentă era poziționat destul de sus pe partea din spate a telefonului, fiind destul de grea manevrarea telefonului cu o singură mână. Dupa coborârea senzorului pe modelul S9, sunt șanse mari ca senzorul de pe Note 9 sa fie asemănător.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.