Recomandari in web design pentru 2016

/ Web Design / 3527 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

In primul rand, in stricta ordine alfabetica, suntem pregatiti sa va recomandam sa aruncati o privire  pe pagina Atomic,  unde veti gasi un tool deosebit de util pentru a usura realizarea de prototipuri interactive pentru dispozitive diverse, pornind de la ceasuri de mana si pana la rezolutii de dimensiunile display-urilor desktopurilor.

Cu ce ne ajuta tool-ul?

atomicTool-ul permite crearea de design-uri de la 0 sau adaptarea de versiuni din Photoshop sau Sketch, permite introducerea animatiei, fara sa fie nevoie sa scrieti nici macar o linie de cod si este totodata o unealta potrivita pentru a impartasi prietenilor si colaboratorilor  versiunea prototip in mod direct, fara sa fie nevoie sa o incarcati in alt program. Tool-ul permite crearea de tranzitii automate  spectaculoase, interesante si adaptarea lor la subiect si permite vizualizarea directa a  modificarilor realizate, astfel incat, este foarte simplu sa transformati un site static intr-unul dinamic, interesant si autentic.

Totodata, aveti posibilitatea de a verifica aspectul produsului pe dispozitive cu rezolutie si dimensiuni diferite fata de cele pentru care a fost creat.

Cat costa sa devii Atomic?

Tool-ul este oferit gratuit pentru primele 30 de zile, dupa care exista 3 variante de abonament si anume:

  • Starter- la 15$/ luna, care permite  5 designuri active cu sharing si arhiva nelimitata
  • Pro- la 25$/luna, cu 25 de designuri active, cu sharing si arhiva nelimitata, comment-uri si design in colaborare
  • Nelimitat, pentru 35$ un numar nelimitat de designuri active, cu sharing si arhiva nelimitata, comment-uri si design in colaborare precum si cu suport premium pentru utilizatori.
    Daca va intereseaza sa incercati un astfel de tool, este momentul sa va faceti un cont de utilizator, direct pe site.

Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.