S-a lansat browserul Opera pentru Windows si Mac

/ Stirile Editiei / 1674 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Acum intretinuta pe Chromium, Opera 15 are cate ceva din toate pentru toti cu Speed Dial-ul imbunatatit, Stash si noul curator Discovery.

Marti Opera Softeware a marcat inca o piatra de hotar cu lansarea browserului Opera pentru Windows si Mac. Vedeta acestei lansari a fost transferarea pe motorul Chromium, precum si cateva noi instrumente pentru  imbunatatirea continutului.

file0001623732247Speed Dial usureaza mult organizarea bookmark-urilor dumneavoastra.

Deplasarea Opera catre WebKit si, mai tarziu, adoptarea Chromium marcheaza un avant nou, competitiv al creatorului de browsere scandinav, pentru a tine pasul cu cerintele de viteza, totusi mentinand cateva dintre caracteristicile vechi, clasice ale versiunilor anterioare.

Sub umbrela imbunatatirilor. Opera s-a branduit si ca motor de cautare mai mult decat sub forma unui alt browser internet. In conformitate cu cele afirmate de CEO Opera- Lars Boilesen, ” lumea fascinanta a continutului web se extinde mai repede decat spatiul de  stocare, si noi va punem la dispozitie un browser care sa va ajute cu adevarat sa il descoperiti.”

 Se poate descarca de aici: Opera Download


Alte articole din aceeasi sectiune