Asus Watch- dureaza de 10 ori mai mult?

/ Stirile Editiei / 2393 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Principalul inconvenient pentru ceasurile Apple il reprezinta durata de functionare pornind de la baterie full si pana la completa epuizare a acesteia, durata care nu depaseste 24 de ore. Pare cea mai usor de exploatat problema pe care o au ceasurile Apple, si Asus e decis sa profite de ea la maximum cu bateria ceasului Zen Watch, care dureaza  pana la 10 zile.

Ce ofera Asus ZenWatch?

Desi nu ofera atatea facilitati ca si Apple, nu este la fel de modern sau de aspectuos,  desi nu poate fi considerat pe drept competitorul ceasurilor Apple Watch,  Asus ZenWatch este totusi raspunsul la nevoile specifice ale clientilor de ceasuri inteligente, oferind cele mai utile aplicatii.

In aceasta categorie se inscriu fara doar si poate aplicatia de harti, cea care deblocheaza telefonul, manageriaza apelurile acestuia, Cover to Mute ( aplicatie care la simpla acoperire a display-ului ceasului, trece apelurile telefonice in modul silentios), aplicatiile fitness, s.a.

 

 

Toate aplicatiile destinate organizarii mai bune si mai eficiente a zilei se pot personaliza si se sincronizeaza cu smartphone-ul dumneavoastra, oferind maximum de eficienta si organizare.

Date tehnice

Asus ZenWatch dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 400 de 1,2 GHz, opereaza Android, dispune de 512 Mb de RAM si permite un spatiu de stocare de 4GB. Display-ul AMOLED de 1,63 inch are 320×320 pixeli, ceea ce ofera o imagine clara chiar si la aceste dimensiuni reduse.

Pentru conectare , Zen Watch are Bluetooth, dar si port microUSB care permite si incarcarea bateriei.

Ceasul dispune de microfon incorporat. protectia display-ului este asigurata prin intermediul unui geam de sticla Gorilla glass care asigura protectie impotriva socurilor mecanice, ceasul avand si protectie antiacvatica,

Dimensiunile sunt 51×39,9×7,9 mm cu 75 g greutate.

Daca detaliile oferite v-au convins sa achizitionati un astfel de ceas, este disponibil pentru precomanda la 160 lire pe diferite site-uri.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.