Consola Alienware Steam Machine

/ Stirile Editiei / 1277 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

In cadrul CES 2014, Alienware si Valve au prezentat rezultatul unei colaborari de peste 4 ani: consola Alienware Steam Machine-reprezinta un produs in care se contureaza foarte bine performantele unui calculator de ultima generatie si caracteristicile unei console.

Fondatorul Valve, Gabe Newell a declarat faptul ca aceasta colaborare a inceput inca de la definirea acestui concept. Alienware este o companie recunoscuta global in industria gaming-ului pentru design-ul si performantele calculatoarelor produse de acestia, acest lucru a determinat compania Valve sa ii aleaga drept colaboratori in cadrul acestui proiect.

alienw1Consola Alienware Steam Machine beneficiaza de tehnologie de ultima generatie si de un design foarte atragator (proiectat de Alienware), care are ca scop marirea numarului de cumparatori.

Valve este dezvoltatorul celei mai mari platforme de jocuri online, iar colaborarea cu una dintre cele mai cunoscute companii de dezvoltare a PC-urilor a dat nastere unui produs inovator, performant, care va ajunge sa concureze cu Xbox One si PlayStation 4.

Producatorii nu au dezvaluit pretul acestei console in cadrul CES 2014, dar au declarat faptul ca acest produs va fi „competitiv”.

Alienware Steam Machine beneficiaza de Steam Controller, iar sistemul de operare este Steam OS (acest sistem de operare a fost creat de Valve pe baza Linux).

La fabricarea acestei console au luat parte si companii precum: GigaByte, CyberPowerPC, Zotac, Falcon NW, Digital Storm, Alternate, Scan, Origin PC, Material.net, iBuyPower.


Alte articole din aceeasi sectiune