Facebook Messenger te vede

/ Internet / 2272 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Urmand exemplul atator platforme de comunicare, cum sunt Skype de la Microsoft, Yahoo Messenger, Google Hangouts,  FaceTime de la Apple, s.a. Messenger-ul de la Facebook permite de acum, initierea de apeluri video.

Facebook permitea si pana acum apelurile video de pe desktop-uri, de pe site-ul clasic, insa nu oferea posibilitatea acestui tip de interactiune si de pe Messenger-ul lor, situatie in care riscau sa ramana mult in urma competitorilor din piata.

 

Aplicatia de video chat se poate accesa si de pe dispozitive care ruleaza Android si de pe dispozitive care ruleaza iOS, astfel incat la un apel initiai de pe Android, se poate raspunde de pe un dispozitiv care ruleaza iOS, si invers.

 

Ieri a fost lansata aplicatia in Statele Unite, urmand ca in urmatoarele cateva luni sa fie extinsa pe scara larga.

 

 

Aplicatia de apeluri video se inscrie in programul anuntat de Facebook cu privire la transformarea Messengerului lor intr-o platforma cu multiple intrebuintari.

 

In aceeasi idee, a fost lansata in martie anul acesta,  aplicatia care permite utilizatorilor sa transfere bani intre conturi.

 

Asa cum ne-a obisnuit, Facebook este mereu in pas cu nevoile utilizatorilor sai si se straduieste sa le ofere acestora cele mai utile aplicatii si sa le ofere acestora pe principiul all-in-one, sansa de a petrece foarte mult timp pe site.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.