Instagram lanseaza Layout

/ Stirile Editiei / 2289 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Instagram avea de multa vreme nevoie de o astfel de aplicatie, pentru ca utilizatorii sai sa nu fie nevoiti sa descarce o aplicatie similara de terta parte, cum este Pic Stitch sau PhotoCollage.

Din acest motiv Instagram s-a preocupat de conceperea si lansarea aplicatiei Layout, o aplicatie capabila sa ofere utilizatorilor aceleasi facilitati ca si aplicatiile externe mentionate mai sus.

insta1Aplicatia Layout este, deocamdata  valabila pentru utilizatorii iOS, versiunea Android fiind asteptata in curand ( in cel mai probabil cateva luni puteti utiliza aplicatia si pe dispozitive care ruleaza  Android).

Layout permite, pe langa realizarea de colaje, asa cum v-ati fi asteptat, adaugarea de efecte speciale, cum este imaginea in oglinda, precum si o serie intreaga de elemente de editare care erau inaccesibile pe Instagram pana acum.

Constatarea conform careia utilizatorii de aplicatii foto isi doresc din ce in ce mai mult sa aiba posibilitatea editarii acestora cu tool-uri similare celor profesioniste, este veche. Instagram vine tarziu cu lansarea acestei aplicatii.

Din pacate, Layout nu este capabila sa realizeze colajele si sa le si posteze pe Instagram, datorita faptului ca, se pare ca producatorii isi doresc pastrarea nucleului Instagram cat mai simplu, si prefera crearea de aplicatii care sa completeze acest nucleu, in timp.

Ramane ca utilizatorii sa decida daca vor sa renunte la aplicatiile pe care deja le folosesc si cu care s-au obisnuit, pentru a trece la o alta aplicatie care nu este cu mult mai avantajoasa, si care face practic acelasi lucru, doar pentru ca este furnizata de acelasi dezvoltator.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.