Paseste in sistemul Rift al realitatii virtuale incepand cu 2016

/ Gadgeturi, Stirile Editiei, Tehnologie, Telefoane mobile / 2412 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Noua generatie de dispozitive menite sa faciliteze accesarea realitatii virtuale inglobeaza idei noi, directii inovative si  dispozitive menite sa ofere utilizatorului experiente cat mai aproape de realitate.

Cea mai la indemana utilizare a dispozitivelor de aceasta natura  aduce gamerilor posibilitatea de a se integra activ in jocurile preferate.

psvrRealizarea echipei de la Sony, Playstation-ul VR, proiect care a purtat pana in acest moment numele de cod Proiectul Morpheus, este capabila sa ofere utilizatorilor senzatii sonore apropiate de cele reale, prin utilizarea DualShock 4, al carui senzor de miscare permite crearea senzatiilor auditive la deplasarea unui obiect virtual in campul de lucru, precum si a touchpad-ului care interactioneaza impecabil, se pare, cu celelalte elemente.

Spre deosebire de dispozitivele similare scoase pe piata de producatorii concurenti, playstation VR nu necesita un computer foarte performant care sa fie capabil sa gestioneze intreaga  realitate virtuala, ci este suficient un PS4.

 

In ceea ce priveste Oculus Rift,  si Samsung,  dispozitivul acestora se deosebeste clar de toate dispozitivele menite sa ofere accesul catre realitatea virtuala, indiferent daca il utilizati pentru a juca game-ul dumneavoastra preferat, sau este menit sa va ajute sa dobanditi diferite abilitati, sau doar sa urmariti pur si simplu un film de la nivelul personajelor sale,  Oculus Rift fiind cel mai fidel portal catre VR.

vrjoystickDesignul confortabil, modern, materialele utilizate, extrem de performante, de ultima generatie, ale ochelarilor, sunt completate cu un XboxOne care va permite accesul catre jocul preferat, precum si de o pereche deosebit de eleganta de joystick-uri.

Setul va fi pe piata, cel mai probabil in primul trimestru al anului viitor, insa puteti sa va comandati echipamentul incepand de acum.

Gear VR utilizeaza tehnologie de ultima ora, facand apel la ecranul telefonului Samsung (inclusiv 6S si 6Splus), permitandu-va o baie de realitate virtuala ori de cate ori aveti chef, fara sa va stanjeneasca fire sau conductori, sistemul fiind wireless.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.