Primele impresii dupa lansarea NOKIA N1

/ Evenimente IT, Tablete / 3474 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Dupa cum ne asteptam apar si primele impresii ale celor(fericitii!) care au tinut deja in mana pentru prima data, ceea ce unii numesc, „bijuteria finlandeza”, parte datorita celebrei cutii negre ca de bijuterie, parte datorita calitatilor pe care le insumeaza.

Cu numai cateva zile in urma se credea ca NOKIA a comis un gest de suicid prin vanzarea departamentului de telefonie catre Microsoft, acum insa, multi sunt de parere ca a fost un gest inteligent facut de finlandezi, mai ales tinand seama de faptul ca piata se reorienteaza catre tablete sau mini-tablete, celebrele phablete.

Noua tableta NOKIA, a fost proiectata cu gandul la utilizatorii acesteia, asa cum marturiseste si Tuukka Jarvenpaa, manager de productie, dupa cum puteti vedea, aceasta tableta este mult mai user-friendly decat ceea ce gasiti pe piata la acest moment.

Ceea ce spun cei care au tinut-o in mana deja? Spun ca tableta este perfecta.

Seamana cu Apple iPad Mini 3, insa ruleaza Android 5.0 Lollipop cu launcherul Nokia – Z Launcher, procesor Quadcore performant si mai ales noul port USB  Type C despre care toata lumea scrie de ceva vreme si este construit pentru a putea fi utilizat in orice pozitie si se adapteaza oricarui tip de tableta , sau smartphone.

 

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.