Office 2016 pentru Mac, poate fi vizionat in avant-premiera

/ Software / 2178 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Microsoft, datorita nenumaratelor scapari de informatii cu privire la noul Office 2016, a decis sa permita downloadarea versiunii pentru Mac, gratuit, de pe site-ul lor aici.

 

Pus la dispozitia eventualilor clienti, fara sa fie neaparat necesara subscriptia pentru versiunea Office 365, Office 2016 include update-uri care permit display-uri Retina, ca si iCloud,  avand in acelasi timp aspect si facilitati mult mai apropiate de versiunile pentru Windows si smartphone-uri, versiuni foarte indragite de utilizatori.

 

mac1Versiunile de Word, Excel PowerPoint, OneNote si Outlook , concepute pentru aceasta varianta de Office, pot fi instalate si utilizate ca atare pentru orice utilizator, in paralel cu Office pentru Mac, versiunea 2011, astfel incat, se ofera posibilitatea celor mai reticenti  la schimbare , sa poata sa incerce si sa aiba timp sa se obisnuiasca cu noul Office, inainte de a renunta la cel anterior.

 

Versiunea existenta va fi updatata continuu, fiecare caracteristica noua va putea fi incercata timp de 60 de zile cat ramane valabila, in timp ce versiunea initiala  ramane gratuit accesibila tuturor pentru a fi downlodata pana la jumatatea acestui an, cand va avea loc lansarea oficiala a noului Office pentru Mac. Ulterior acestei date, costurile pentru Office 2016 vor fi incluse in cele ale achizitionarii Office 365.

 

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.